Over ons: kwaliteit van notarissen vergelijken!

10 januari 2020 - Leestijd: 2 minuten

Doel van EenGoedeNotaris

Het doel van eenGoedeNotaris.nl is simpel: maak het klanten zo eenvoudig mogelijk om een informatieaanvraag bij een goede notaris te doen. Omdat het in Nederland mogelijk is om tarieven te vergelijken is er in Nederland verschil in notaristarieven. Vaak voor standaarddiensten, zoals het opstellen van een hypotheekakte. Voor de meer specialistische dienstverlening, bijvoorbeeld mediation of estate-planning wordt gewerkt met uurtarieven. Dit doen bijvoorbeeld accountants en advocaten ook. Je kunt dan alleen het uurtarief vergelijken.

Website vergelijken notaristarieven

Al snel na 1999 kwamen de eerste offertewebsites voor notarissen online. Op die sites worden notarissen onderling vergeleken, meestal alleen op prijs. De meeste notariskantoren doen niet mee aan deze sites omdat er behoorlijke bedragen voor moeten worden betaald. Als je dus notariskantoren vergelijkt, vergelijk je er maar een aantal. Op onze website staan bijna alle notariskantoren van Nederland. Je kunt dus bij de meeste notarissen een informatieaanvraag doen. www.eengoedenotaris.nl/notarissen/. Er zijn ook notarissen die niet op onze site willen staan, maar het overgrote merendeel staat op onze website vermeld.

Vergelijken kwaliteit

Wat nog niet bestond is een notariswebsite die niet alleen de goedkoopste notarissen op een rijtje zet, maar ook kijkt welke notaris het best bij jouw situatie past. Dan gaat het niet alleen om prijs, maar ook om kwaliteit. Wij gaan er vanuit dat mensen niet zozeer op zoek zijn naar de goedkoopste notaris, maar naar een goede notaris. En daar hoort natuurlijk ook een goede prijs bij. En die notarissen kun je vinden op onze website.

Beoordelingen - recensies

Ons eerlijke en transparante systeem zorgt ervoor dat notarissen worden beoordeeld door klanten. Mensen die dus echt ervaring hebben met het notariskantoor. Een kantoor wordt niet alleen beoordeeld op prijs, maar ook op andere zaken. Bijvoorbeeld: was de dienstverlening begrijpelijk? Komt de notaris zijn afspraken na?

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk, onpartijdig en niet gelieerd aan een grote partij. Ons doel is om zoveel mogelijk notariskantoren betrokken te houden onze website, maar het is altijd een eigen keuze van een notariskantoor.

Doelstelling

Onze doelstelling is om de grootste offerte- en recensiewebsite voor notarissen in Nederland te worden. Wij zijn gestart in december 2017.

Voor alle vragen over de site, de offerteaanvragen of andere zaken kun je contact opnemen via info@eengoedenotaris.nl.


Laatst gezocht:

    Ook interessant: