Vergelijken Notarissen

24 april 2020 - Leestijd: 5 minuten

Vergelijken Notarissen

Icoontjes

Op onze website zie je veel blauwe icoontjes als je een notaris zoekt. Zoek bijvoorbeeld maar eens een notaris in Breda. Deze blauwe hulpmiddelen hebben ieder een eigen betekenis.

“De icoontjes helpen jou aan een goede notaris ”

Waarom deze icoontjes?

De icoontjes helpen jou om een goede notaris te vinden. Jij kunt snel zien welke notaris bij jou past.

Hoe komen de icoontjes tot stand?

De meeste icoontjes komen tot stand door het verzamelen van data. Ons systeem kijkt zelf: reageert een notaris snel, krijgt het notariskantoor goede reviews en is het notariskantoor gevestigd in de buurt van de client.

Soms vragen wij ook informatie aan de notaris: heb je ruime openingstijden? Kan een client ook met jullie beeldbellen? Tot slot vragen we aanvragers of ze tevreden zijn met de notaris die ze hebben gekozen. Zo krijgen we een helder beeld van wat een goede notaris is.

Wat betekenen de icoontjes?

Wat vinden anderen van dit notariskantoor?

De ster geeft aan dat er veel goede reviews van deze notaris te vinden zijn op internet. Wij hebben de reviews van Google, Facebook, the Feedback Company en Klanten Vertellen verzameld en bij een goede score krijgt de notaris een ster! Zo weet jij dat anderen tevreden zijn over dit notariskantoor.


Op de fiets naar de notaris..

Meestal wil je niet het hele land door voor het ondertekenen van een akte of voor advies. De meeste mensen zoeken een notaris in de eigen regio. Het fietsje geeft aan dat een notaris in de buurt is van waar je zoekt.


Waar heeft mijn notaris verstand van?

De academische pet is het teken van kennis. Er zijn verschillende specialistenverenigingen in het notariaat. Bijvoorbeeld voor mediation, agrarisch specialisten en familierecht. Een notariskantoor die lid is van een of meer verenigingen daar doen wij onze pet voor op.


Zijn dat eerlijke tarieven?

Wij vragen onze bezoekers: hanteert deze notaris eerlijke tarieven. Als dit wordt bevestigd dan krijgt de notaris dit icoontje. Het gaat dus niet om de prijs die wordt gevraagd, maar om de vraag of het een eerlijke tarief is voor het werk dat de notaris heeft gedaan.


Mag het iets digitaler?

Soms is het niet handig over verstandig om bij de notaris op bezoek te gaan. Je kunt ook veel bespreken zonder aanwezigheid op het notariskantoor, bijvoorbeeld via beeldbellen. Wij hebben onze notarissen gevraagd: is een digitale bespreking mogelijk? Heel veel notarissen hebben dit bevestigd!


Hoe laat moet ik bij de notaris zijn?

Wil je liever 's avonds of op zaterdag bij de notaris terecht? Er zijn notariskantoren met ruime openingstijden. Overleg altijd met jouw notaris of een afwijkende afspraak in jouw situatie mogelijk is.


Word ik snel geholpen?

De raket staat voor snel reageren! Heb je snel informatie of een offerte nodig? Zoek dan een notaris die snel reageert. Het is prettig dat een e-mail niet weken blijft liggen, maar je al snel weet waar je aan toe bent. In sommige gevallen is het ook noodzakelijk dat een notaris snel reageert, bijvoorbeeld als een termijn afloopt of iemand ernstig ziek is.


Werken er veel notarissen?

Zoek je voor jouw opdracht een groot notariskantoor? De poppetjes geven aan dat er meerdere notarissen, kandidaat-notarissen en/of toegevoegd-notarissen werkzaam zijn op het kantoor. Een groter kantoor hoeft dit niet beter te zijn, maar als meerdere juristen samenwerken op een kantoor kan het kantoor sommige diensten op hoger niveau aanbieden.


Is mijn notaris actief op social media?

Er zijn veel notarissen actief op Twitter en Facebook. Zoek je een notaris om te liken of te retweeten? Kies dan een notaris met een FB of Twitter icoon. Misschien voegen we in de toekomst Instagram, Tiktok en Snapchat ook wel toe, maar zover bij ons bekend zijn daar nog niet veel notarissen actief.Nu actie ondernemen:


Laatst gezocht:

    Ook interessant: