Over ons: kwaliteit van notarissen vergelijken!

10 januari 2020 - Leestijd: 3 minuten

Wat is dit voor site?

Het doel van eenGoedeNotaris.nl is simpel: maak het klanten zo eenvoudig mogelijk om een informatieaanvraag bij een goede notaris te doen. Cliënten zoeken eerst op internet en bellen of e-mailen daarna een (goede) notaris. Gevoel is daarbij belangrijk: wat is voor mijn situatie een goede notaris?

Wij willen daarom veel breder - en dus ook veel meer dan alleen op prijs - notarisen vergelijken. Wij kijken ook naar openingstijden, mogelijkheid om een bespreking ook via beeldbellen te voeren, specialisaties enzovoorts. We hebben hiervoor de “Icons” ontwikkeld.

Wat wordt er vergeleken op EenGoedeNotaris?

Wij willen de vergelijker van het Nederlandse notariaat worden. Wij zoeken een goede notaris voor de consument die zich orienteert op internet. Wij maken geen akten, zijn zelf geen notariskantoor en gaan ook geen tool aanbieden om snel online een akte op te stellen. Daarnaast hebben wij geen focus op tarief.

Zijn recensies en de prijs belangrijk?

Consumenten vinden recensies belangrijk, net als de prijs. Maar wij vergelijken geen prijzen. Wij vragen alleen aan de client: vind jij de tarieven eerlijk? Het gaat er dan niet om wat het exacte tarief is, omdat er dan al snel appels met peren worden vergeleken. We doen er dus alles aan om alleen een eerlijke vergelijking tussen notariskantoren te maken.

Wat voegen we toe?

De diensten van de notaris gaan vaak verder dan bij veel cliënten bekend. Een verklaring van erfrecht kan worden uitgebreid tot de afwikkeling van de gehele nalatenschap. Bijvoorbeeld met de aangifte erfbelasting. De cliënt moet de dienstverlening wel kennen, en daar helpen wij bij. Daarnaast focussen wij niet op prijs. Wij zijn de eerste notarisvergelijker in Nederland die niet focust op prijs.

“ Dit is de eerste notarisvergelijker die verder gaat dan tarief!”
“We schuiven de notaris naar voren!”

Verder brengen we de specialistische dienstverlening (mediation, estate planning, agrarisch recht) onder de aandacht brengen van de cliënten. Tot slot was het natuurlijk veel verstandiger geweest als de notaris ook alle koopovereenkomsten zou opstellen. Wij stimuleren cliënten ook hier ook een aanvraag voor aan te vragen, zodat deze dienst vaker bij de notaris terechtkomt.

Hoe werkt dat met die beoordelingen/recensies?

Ons eerlijke en transparante systeem zorgt ervoor dat notarissen worden beoordeeld door cliënten. Mensen die dus echt ervaring hebben met het notariskantoor. Wij vragen aan de client: was de dienstverlening begrijpelijk? Komt de notaris zijn afspraken na?

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk en niet gelieerd aan een grote partij. Ons doel is om zoveel mogelijk notariskantoren betrokken te houden onze website, maar het is altijd een eigen keuze van een notariskantoor.

Wat gaat het kosten?

De eerste aanvragen per kantoor zijn gratis. Daarna wordt € 7,- per informatieaanvraag in rekening gebracht.

Aantal aanvragen?

Een cliënt kan maximaal 4 informatieaanvragen doen. We controleren op IP-adres en op e-mailadres. Het gemiddelde is 2,2 aanvraag per aanvrager.

Ik wil meedoen!

Heeft u kantoor al gratis aanvragen ontvangen en wilt u aanvragen blijven ontvangen? Stuur dan een e-mail aan info@eengoedenotaris.nl

Voor alle vragen over de site, de informatieaanvragen of andere zaken kunt u contact opnemen via info@eengoedenotaris.nl.


Laatst gezocht:

    Ook interessant: