De Notaris Offline

14 maart 2020 - Leestijd: 2 minuten

De Notaris Offline

Alles online?

Heel veel is online te regelen. Of je nu een verzekering wilt afsluiten, kleding wilt kopen of een hotel boekt, vaak begint het online. Ook zijn er voldoende notariele online diensten. We schreven al eens een artikel over online notariele dienstverlening. Dit zijn allemaal hybride notarisdiensten: een deel gebeurt online maar het tekenen gebeurt altijd in het bijzijn van de notaris. In dit artikel leggen wij uit waarom EenGoedenotaris online dienstverlening aanbiedt en wat wij wel aanbieden.

Offline dienstverlening

In een aantal artikelen op onze website hebben we aandacht besteed aan de taken en verplichtingen van de notaris. Lees bijvoorbeeld (nog eens) het artikel over de notaris en de onpartijdigheid en onafhankelijkheid en onze informatie over de belehrungsplicht. De notaris heeft een belangrijke taak in het rechtsverkeer. Een van de taken van de notaris is de controle van de wilsbekwaamheid. Begrijpt de client wat de rechtshandeling voor gevolgen heeft. Met andere woorden: begrijpt de client wat de gevolgen zijn van het zetten van zijn of haar handtekening?

Het doel van eenGoedeNotaris.nl

Ons doel is simpel: maak het klanten zo eenvoudig mogelijk om informatie bij een goede notaris op te vragen. Cliënten zoeken eerst op internet en bellen of e-mailen daarna een (goede) notaris. Gevoel is daarbij belangrijk: wat is voor mijn situatie een goede notaris?

Wij willen daarom veel breder - en dus ook veel meer dan alleen op prijs - notarisen vergelijken.

All round vergelijker

Wij willen de beste vergelijker van het Nederlandse notariaat worden. Wij zoeken een goede notaris voor de consument die zich orienteert op internet. Wij maken daarom geen akten, zijn zelf geen notariskantoor en gaan ook geen tool aanbieden om snel online een akte op te stellen.
Wel helpen wij de notaris aan goede clienten en clienten aan een passende notaris.

Zijn recensies en de prijs belangrijk?

Consumenten vinden recensies belangrijk, net als de prijs. Maar wij vergelijken geen prijzen. Wij vragen alleen aan de client: vind jij de tarieven eerlijk? Het gaat er dan niet om wat het exacte tarief is, omdat er dan al snel appels met peren worden vergeleken.

Lees meer over hoe wij notariskantoren vergelijken.


Nu actie ondernemen:


Laatst gezocht:

    Ook interessant: