Reviews Notarissen

12 juni 2018 - Leestijd: 3 minuten

Reviews Notarissen

Review

Een review is een mooi hulpmiddel voor een klant om een notaris te vergelijken. Vooral als de review veel informatie bevat. Voor de notaris is een review ook mooi: om de dienstverlening te verbeteren of om te laten zien dat hij veel tevreden klanten heeft. Op onze site zijn veel beoordelingen van notarissen te vinden.

“Wat vind jij een goede notaris?”

Hoe werkt de beoordeling van de notaris?

De reviews op EenGoedeNotaris worden geplaatst door klanten. Deze klanten hebben een dienst afgenomen van de notaris. Per e-mail wordt achteraf gevraagd een beoordeling te geven. Onze ervaring is dat klanten dit graag doen. De notaris verricht belangrijke diensten en de klant vindt het belangrijk om te laten weten wat hij hiervan vindt. Jij kunt daar je voordeel mee doen, omdat je notarissen daarom bij ons naast prijs ook op beoordelingen kunt selecteren.

Waar wordt de notaris op beoordeeld?

Veel sites beoordelen veel beroepsgroepen, dus niet alleen notarissen. Het nadeel hiervan is dat er niet specifiek wordt beoordeeld. Samen met notarissen hebben wij gekeken wat de belangrijkste punten zijn voor mensen die een notaris bezoeken en daarop zijn onze beoordelingen aangepast. Op EenGoedeNotaris.nl kun je de notaris beoordelen op de volgende punten:

Communiceren

Communicatie is belangrijk. Als er iets goed gaat heeft de vaak veel te maken met de manier waarop iets wordt gecommuniceerd. Als iets fout gaat al helemaal! Regelmatig communiceren en service met een glimlach zorgen voor een betere beoordeling.

Afspraken nakomen

U gaat alleen voor belangrijke zaken naar de notaris. Dan is het van belang dat de notaris duidelijke afspraken met u maakt en zijn afspraken ook nakomt.

Eerlijke prijzen

U spreekt vaak vooraf een tarief of bedrag per uur af. Het is belangrijk dat dit tarief dan ook wordt nagekomen door de notaris. Is de prijs eerlijk voor de verrichte dienstverlening? Kortom: vindt u dat de prijzen eerlijk zijn berekend?

Begrijpelijkheid

Ook al heeft de notaris regelmatig gecommuniceerd, zijn de afspraken nagekomen en worden er eerlijke prijzen berekend dan nog kan het zo zijn dat u er weinig van begrepen heeft. Het is natuurlijk van belang dat de akten en stukken duidelijk zijn voor u, en zeker ook de uitleg die de notaris geeft.

Verbeterpunten, positieve punten

Het is mogelijk om positieve punten en verbeterpunten in te vullen, zodat de notaris weet wat er beter kan en wat er als positief wordt ervaren.

Steekwoorden

Tot slot zijn er een aantal steekwoorden opgenomen, waarin wordt gevraagd welke woorden op het notariskantoor van toepassing zijn.

Totaalbeoordeling

Uiteindelijk mag de klant een totaalbeoordeling geven door reactie te geven op de stelling "Ik vind dit een goede notaris". Deze totaalbeoordeling is een optelsom van de zaken die hiervoor genoemd zijn.

Tot slot

De reviews kun je vinden op de pagina van een kantoor op onze site.


Nu actie ondernemen: