Bespreking op afstand

Ben je op zoek naar een goede notaris die besprekingen op afstand doet? Op deze pagina kun je een notaris vinden! We hebben heel veel notarissen in Nederland gevraagd: is een bespreking op afstand mogelijk? Veel notarissen geven aan: ja dat is zeker mogelijk! Op deze pagina zetten we de notarissen voor jou op een rij. Deze notarissen kun je bereiken via Skype, Facetime, Whatsapp, Zoom of op een andere innovatieve manier. Overleg met je notaris wat mogelijk is! Ben je zelf notaris en wil je ook een plek op deze pagina? Stuur een berichtje! Let wel op: het tekenen van akten vindt wel meestal op het notariskantoor plaats.

Zoek notarissen:

Je woonplaats:

Waarvoor heb je de notaris nodig?


Laatst gezocht:

  Let op: We hebben je een e-mail gestuurd.

  Bevestig je informatieaanvraag door op de link te klikken in de e-mail die we je net gestuurd hebben. Zodra je je aanvraag hebt bevestigd kunnen wij deze naar de notaris versturen.

  Hotmail-gebruikers let op: We hebben je een e-mail gestuurd.

  Bevestig je informatieaanvraag door op de link te klikken in de e-mail die we je net gestuurd hebben. Zodra je je aanvraag hebt bevestigd kunnen wij deze naar de notaris versturen.

  Hotmail

  E-mail niet ontvangen? Kijk in je spamfolder!

  Soms kan het voorkomen dat Hotmail/Outlook/Live een e-mail als 'Junk' of 'Spam' ziet. Kijk daarom altijd ook in de spam en junkmappen van je e-mailaccount. Heb je helemaal niets ontvangen, neem dan contact met ons op via info@eengoedenotaris.nl.

  Bedankt voor uw beoordeling.

  Uw beoordeling is succesvol verstuurd!


  Actuele prijzen

  Samenlevingscontract

  Huwelijkse Voorwaarden

  Testament

  Levenstestament / Algemene Volmacht

  Verklaring van erfrecht

  Huis + Hypotheek

  Hypotheek oversluiten

  Huis kopen zonder hypotheek

  Oprichting BV

  Stichting oprichten

  Algemene gegevens

  Adres

  Telefoonnummer

  Website

  Twitter

  Facebook

  Foto's

  Lid van verenigingen